Категории

Категории

Намалена цена!
HAIR 23 Шампоан - за обем 300 мл Преглед отблизо

HAIR 23 Шампоан - за обем 300 мл

301041060009

Yves Rocher

За обем

Увеличава обема на косата след 3 използвания!

Повече детайли

9,50 лв с ДДС

12,90 лв с ДДС

-26%

Обемът на прическата е пряко свързан с размера и структурата на космените влакна. Тънките влакна определят липсата на плътност. Стресът, високата температура, бедната на хранителни вещества диета и оцветяващите процедури допълнително засилват този ефект.
За щастие има начин да се избегне този проблем. Формулата и съставът на новия шампоан за обем от Yves Rocher осигурява на кичурите необходимите съставки от корена на косъма. Възстановява обема и правилната текстура на прическата, укрепвайки структурата на косъма. Косата е подсилена, по-обемна и блестяща!
Специално формулиран без сулфати* за тънка и безжизнена коса, нежно почиства и добавя текстура.
Текстура: Лека консистенция на полупрозрачен гел.
Предимства:
• незабавен обем.
• възстановена, видимо по-плътна структура на косата.
• прическа, повдигната в корените.
• по-малко чуплива коса.
Начин на употреба:
За да избегнете заплитането на краищата, срешете косата си старателно преди измиване. Нанесете малко количество от шампоана върху ръцете си и масажирайте старателно във влажни кичури коса. След това изплакнете продукта обилно с вода. Избягвайте контакт с очите.
* Без сулфатирани повърхностно активни вещества

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение