Категории

Категории

Категории

Категории

LYN

Добре дошли в Lyn Skincare, където красотата среща природата и страстта движи иновациите.

Нашата история започва с визионерското сътрудничество на Selin Koyutürk и Vildan Akay, две забележителни жени, които споделят обща мечта за създаване на линия за грижа за кожата, която осигурява изключителни резултати, като същевременно зачита нашата планета и нейните ресурси.


Вдъхновени от семейното наследство на Selin в износа на лаврови листа от Бартин и богатия опит на Vildan като консултант в козметичната индустрия, продуктите Lyn въплъщават перфектната синергия между традиционната мъдрост и модерните постижения. Внимателно създаден набор от висококачествени решения за грижа за кожата, които са ефективни, устойчиви и екологични.


Символът на марката е лавровият лист, символизиращ победата, успеха и добродетелта в митологията. Точно като вечнозелените листа на лавровото дърво, които остават жизнени през цялата година, идеята на продуктите от марката да предизвикат трайна красота и издръжливост, дори в лицето на предизвикателства.


В Lyn Skincare поддържат ценностите на чисти, минималистични формули, без потенциално вредни или противоречиви съставки. Вярват, че простотата е ключът към ефективната грижа за кожата, като насърчават клиентите си да възприемат внимателен подход към своите рутини, като използват само това, което е от съществено значение за постигане на желаните резултати. Продуктите не се тестват върху животни и компанията подкрепя мерките срещу жестокост към животните.


Устойчивостта е в основата на всичко, което правят. Минимизират въздействието си върху околната среда чрез екологично чисти опаковки и снабдяване със съставки от устойчиви и етични източници. Тяхната отдаденост към опазването на планетата върви ръка за ръка с мисията им да подобрят вашата красота и благополучие.

Още
за страница
Продуктът беше успешно добавен за сравнение