Категории

Категории

Намалена цена!
HAIR 23 Шампоан - за възстановяване 300 мл Преглед отблизо

HAIR 23 Шампоан - за възстановяване 300 мл

301041060003

Yves Rocher

За суха коса

94% по-малко накъсвания!

Повече детайли

9,50 лв с ДДС

12,90 лв с ДДС

-26%

Обогатен с органично масло от жожоба, възстановяващият шампоан без сулфати подхранва, възстановява и предпазва от накъсване. Косата е по-устойчива, изпълнена с жизненост, еластична и блестяща до краищата. Специално формулиран без сулфати* за суха и увредена коса, той нежно почиства и подхранва фибрите на косъма.
Текстура: Приятна консистенция на непрозрачен гел.
Предимства:
• 94% по-малко накъсвания.
• силна и еластична коса, пълна с блясък.
• лесна за разресване и дълбоко подхранена коса.
• старателно почистена коса с възстановена защитна бариера.
Възстановяващият шампоан Yves Rocher е напълно безопасен за вашата кожа и коса. Формулата на продукта е и екологична – той е бързо биоразградим.
Начин на употреба:
Нанесете малко количество от продукта върху ръцете си и го масажирайте върху мокра коса. След това изплакнете обилно шампоана. Ако козметиката попадне в очите, изплакнете ги обилно с течаща вода. За още по-добър ефект използвайте заедно с възстановяващия балсам Yves Rocher, който ще улесни разресването на косата ви.
* Без сулфатирани повърхностно активни вещества

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение