Категории

Категории

Категории

Каталог

Бранд

Продукти за крака Съдържа 4 продукта.

 • "Отстранява загрубялата кожа от стъпалата и прави кожата на краката мека. Нанесете веднъж или два пъти седмично върху мокри крака. Масажирайте и изплакнете обилно.94% съставки от растителен произход. Не съдържа минерални масла. Веган. "

  8,90 лв 12,90 лв -31% В наличност
 • Успокояване уморените стъпала и намалява усещането за тежест в краката.Начин ан употреба: Нанесете 2 пъти дневно с масаж. 97% съставки от растителен произход. Не съдържа минерални масла. Веган.

  8,90 лв 12,90 лв -31% В наличност
 • Интензивно подхранва и хидратира краката за 24 часа.Обогатен с органичню лавандула от Франция, заради своите успокояващи, възстановяващи и защитни свойства. Наичн на употреба: За всекидневна употреба. Нанесете чрез масажни движения от пръстите до глезените. 94% съставки от растителен произход. Не съдържа минерални масла. Веган.

  8,90 лв 12,90 лв -31% В наличност
 • Възстановява и регенерира кожата на ходилата с приятен лавандулов аромат. Обогатен с лавандула и масло от карите. Начин на употреба: Сутрин или вечер. Нанесете плътен слой и леко масажирайте за 3 мин. За оптималното въздействие на продукта, нанесете вечер и поставете памучни чорапи.92% съставки от растителен произход. Не съдържа минерални масла. Веган.

  8,90 лв 12,90 лв -31% В наличност
Продуктът беше успешно добавен за сравнение