Категории

Категории

Кои сме ние

Орно Ритейл ЕООД е част от Орно АД.

Орно АД е eдна от най-бързо развиващите се дистрибуторски компаниии в България.

Ние сме вносители на продукти от водещи световни марки и сме предпочитан доставчик на стоки с доказан успех за продажби и логистика в страната.

Като експерти в търговията на едро предоставяме на клиентите си, както хранителни, така и нехранителни стоки. Голям дял от нашия бизнес имат бързооборотни стоки от едни най-известните марки храни в света. Предлагаме на клиентите си широка гама продукти за бита от доказани международни производители.

ОРНО AД е динамична и развиваща се компания, която работи за успеха на своите партньори.

Екипът ни от професионалисти създава стратегически и широкообхватни пазарни решения. Нашата сила при изграждане и поддържане на трайни взаимоотношения с клиентите и доставчиците се дължи на репутацията на компанията ни като лоялен, надежден и доказан партньор.

Непрекъснато се стремим да предлагаме нови продукти, да развиваме първи новите тенденции в търсенето и предлагането на актуални стоки, като ги въвеждаме бързо и на добра цена за българския пазар. За да постигнем целите си, работим, както с установените производители, така и с нови, които предлагат иновативни продукти с утвърдени пазарни позиции. Този подход, фокусиран върху клиента, ни прави предпочитан доставчик.

Орно АД изгражда и развива модерна търговска и логистична структура с пазарно покритие в цялата страна по стандартите и целите на нашите партньори.

МИСИЯ

Изграждаме стабилни търговски взаимоотношения.

Ние изграждаме стабилни търговски взаимоотношения, които ни позволяват да предложим най-добрите продукти на нашите клиенти. Като предоставяме персонални услуги, съобразени с нуждите на нашите партньори, ние отговаряме на техните очаквания. С голям брой хранителни и нехранителни продукти, актуални отчети и доставка винаги навреме, непрекъснато предоставяме най-добрите решения за веригата на доставки, за да задоволим нуждата на българския пазар от висококачествени стоки.

ОРНО АД прибави към своето портфолио и световно известнaтa растителна козметика Yves Rocher, емблематичния козметичен бранд REVLON и иновативните мейкъп продукти на AURA.


Продуктът беше успешно добавен за сравнение