Категории

Категории

Категории

Каталог

За жени Съдържа 4 продукта.

  • Изтънчен комплект за грижа за тялото с аромат на деликатен цвят от японска вишна. Леки, пухкави текстури, обогатени със 100% натурални съставки, ще ви пренесат в романтичния свят на японските градини. Захарният ексфолиант нежно премахва мъртвите кожни клетки и прави кожата кадифено мека и еластична. Мусът за тяло е с миликапсули витамин Е, които...

    27,99 лв В наличност
  • Ароматни нотки на череши, в лека, овлажняваща формула с глицерин за идеално поддържана, ненадминато мека и нежно парфюмирана кожа. Комплектът съдържа душ гел 200 мл и лосион за тяло 200 мл.

    13,99 лв В наличност
  • За сладки, изпълнени с лято моменти под душа! Това лятно дуо нежно почиства, подхранва кожата и предпазва от изсушаване. Опияняващият аромат на череша събужда сетивата ви, превръщайки ежедневния ви душ в сладко изживяване. Комплектът съдържа душ гел 200 мл и лосион за тяло 200 мл.

    13,99 лв В наличност
  • Създаден, за да даде нова енергия, усещане за свежест и добре хидратирана кожа. За мъжа, който харесва всестранната гъвкавост на геловете за бръснене и душ геловете на маслена основа. За мъжа, който иска усещане за релакс и приятно ароматизирана кожа след бръснене. Комплектът съдържа душ гел 2в1 250 мл и лосион за след бръснене 120мл.

    13,99 лв В наличност
Продуктът беше успешно добавен за сравнение