Категории

Категории

No 000 ОЧНА ЛИНИЯ WING IT UP Преглед отблизо

No 000 ОЧНА ЛИНИЯ WING IT UP

121015304000

Aura

"WING IT UP - TЕЧНА ОЧНА ЛИНИЯ Oчна линия WING IT UP притежава гелообразна и еластична формула с интензивно черен цвят, благодарение на която постигате плътна линия с едно движение. Текстурата на WING IT UP се нанася с лекота и фиксира за няколко секунди след прилагането, което прави употребата ѝ изключително лесна и се избягва нежелано размазване. Комбинацията от съставки, предимно полимери, придават на формулата еластичност, гарантират дълготраен ефект и предотвратяват неравномерното нанасяне и зацапване. Крайният резултат е интензивно черна и дълготрайна линия. С фина четка от синтечтични влакна за по-прецизна употреба."

7,25 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение