Категории

Категории

Намалена цена!
No 001 ОЧНА ЛИНИЯ ФЛУМАСТЕР MATTE AND SKINNY Преглед отблизо

No 001 ОЧНА ЛИНИЯ ФЛУМАСТЕР MATTE AND SKINNY

121015301001

Aura

"MATTE&SKINNY PEN EYELINERЗа гладка и прецизна очна линия Изключително лесна за нанасяне. Притежава удивително тънък и прецизен апликатор/връх Водоустойчивата формула фиксира бързо и гарантира дълготрайност до 24 часа. Ефект: интензивно черен цвят и мат ефект. Формула без парабени. "

9,19 лв с ДДС

11,59 лв с ДДС

-21%

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение