Категории

Категории

No 124 Лак за нокти Лилаво Червено Преглед отблизо

No 124 Лак за нокти Лилаво Червено

121018002124

Aura

Вашите нокти, казват всичко за Вас! Супер дълготрайни лакове за нокти с бляскъв дълготраен ефект.

Повече детайли

5,49 лв с ДДС

Вашите нокти, казват всичко за Вас! Супер дълготрайни лакове за нокти с бляскъв дълготраен ефект. Предпазват от счупване ноктите. Високо покритие. UV защита срещу избледняване на цвета. Предпагат се в 27 нюанса. Колекцията е вдъхновена от художествения и моден дизайн, включваща модерните пастелни нюанси, както и електрикови цветове – те ще ви помогнат да се заиграете с цветовете и тектурите, за да допълните личния си стил. Всичко, от което се нуждаете за стилни нокти, е само с няколко движения на четката. Съвет при нанасяне: За да укрепите нокътната си плочка, нанесете прозрачна основа преди да нанесете лака за нокти и нанесете топ лак след като приключите лакирането, за да удължите цвета и блясъка на лака.

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение