Категории

Категории

Топ лак с Гел ефект Like a PRO! Преглед отблизо

Топ лак с Гел ефект Like a PRO!

121018002129

Aura

Обичате гел-ефект - но не сте доволни от факта, че е малко трудно да се премахне? Изпробвайте нашия Like a PRO! топ лак, който придава на лак за нокти гел ефект.

Повече детайли

6,99 лв с ДДС

Обичате гел-ефект - но не сте доволни от факта, че е малко трудно да се премахне? Изпробвайте нашия Like a PRO! топ лак, който придава на лак за нокти гел ефект, дълготраен маникюр, като същевременно се отстранява с каквото и да е средство за отстраняване на лак.

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение