Категории

Категории

No 001 КОНТУРИРАЩА ПАЛИТРА ЗА ЛИЦЕ - DARK Преглед отблизо

No 001 КОНТУРИРАЩА ПАЛИТРА ЗА ЛИЦЕ - DARK

121010701001

Aura

"С контуриращата палитра FACE CONTOUR PALETTE на AURA ще успеете лесно да контурирате и подчертаете по най – естествения начин чертите на лицето си. Палитрата се състои от 4 цвята в различни формули, в зависимост от предназначението. Светлите цветове се нанасят върху зоните, които искаме да подчертаем и „осветим“, докато тъмните нюанси оформят и контурират чертите на лицето. Комбинацията и правилната употреба на всички 4 цвята в палитрата, помагат с лекота да се постигне перфектен контуриращ ефект. AURA създаде две цветови комбинации - FAIR и DARK. Палитрата в цвят Fair е подходяща за по-светла кожа, докато нюансите на палитра DARK се препоръчват за по-тъмен тен. "

14,49 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение