Категории

Категории

AURA 323 ТЕЧЕН КОНТУР - TANNED Преглед отблизо

AURA 323 ТЕЧЕН КОНТУР - TANNED

121010703323

Aura

Контурирането вече не трябва да е сложно - контурирайте лицето си без усилие с новите AURA Radiant Contour течни контури!

Повече детайли

13,99 лв с ДДС

Течната формула се характеризира с много лека текстура в три нови нюанса, адаптирани към всеки тен.
По-светлите нюанси се използват за привличане на вниманието, а по-тъмните са за създаване на дълбочина и дефиниране на определени зони на лицето.

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение