Категории

Категории

ХАЙЛАЙТЪР GLORIOUS CHEEKS

Aura

"Изкусителният хайлайтър съдържа висока концентрация от блестящи пигменти, придаващи перлен отблясък на кожата. Може да се нанася върху фон дьо тена, сенките за очи и ружа. Най-подходящият начин за нансяне на хайлайтъра е като завършващ грим-продукт, използвайки пръсти или фина четка по желаните части на лицето или тялото. Практиката е първоначално да се нанесе в желаните зони коректор с 2 - 3 тона по-светъл от кожата, след което да се нанесе хайлайтърът."

8,49 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

Промоции

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение