Категории

Категории

AURA No 640 МАТОВО ЧЕРВИЛО ABSOLUTE MATTE 2023 Преглед отблизо

AURA No 640 МАТОВО ЧЕРВИЛО ABSOLUTE MATTE 2023

121013008640

Aura

Матово кремообразно течно червило с още по-висок интензитет на пигментация, по-лека текстура и още по-дълготраен ефект.

Повече детайли

10,99 лв с ДДС

Absolute matte от 2015г е добре познато на всички, когато се превърна в най-известното течно червило в категорията. То ни спечели с непринудеността си и лесното нанасяне, богата цветова палитра и най-много с дълготрайния си матов ефект! Можете ли да си представите нещо по-добро от това? Отговорът е ДА! Новата серия Bsolutee Matte ще задоволи и най-високите очаквания.

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение