Категории

Категории

Намалена цена!
REVLON № 016 ЧЕРВИЛО CS SUEDE INK - BREAD WINNER Преглед отблизо

REVLON № 016 ЧЕРВИЛО CS SUEDE INK - BREAD WINNER

111013020016

Revlon

Червило в революционна формула, която издържа до 8 часа и не се разнася. Всеки път, когато го нанасяте, вградените молекули подпомагат издържането на червилото и предотвратяват оставянето на следи.
Формулирано с Витамин Е, за да подхрани и защити устните. Цветът се запазва през целия ден, усеща се леко, като втора кожа. Скосената основа осигурява лесно и прецизно нанасяне.
Веган формула без парабени, минерални масла и сулфати.

Повече детайли

15,99 лв с ДДС

21,49 лв с ДДС

-26%

Начин на употреба: Започнете от центъра на устните и нанесете към ъгълчетата. Нуждаете се само от един слой за пълно покритие.
Професионален съвет: Ако искате да го подсилите, очертайте устните си с дълготрайния молив за устни ColorStay™ в подходящ нюанс за смел, едноцветен вид на устните. Или пък се възползвайте от тенденцията за омбре с контрастен нюанс на червилото.
Действие: Ексклузивно концентрираната смес от пигменти ви дава ярък матов цвят, който е кремообразен като кадифе. Издържа до 8 часа. Обогатено с витамин Е, който подхранва и защитава устните.

От 1932 година REVLON е лидер в козметичния свят и не спира да впечатлява с иновации до днес.

REVLON e емблематичен бранд, представляван през годините от едни от най-известните жени в света: Дориан Лей, Джесика Алба, Клаудия Шифър, Синди Крауфорд, Емма Стоун. Днес REVLON e глобален бранд с присъствие в над 175 държави.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение