Категории

Категории

Категории

Категории

Промоции

Afrodita Cosmetics

Afrodita Cosmetics е водещ словенски производител, с фабрика намираща се в Рогашка Слатина, сърцето на термалните води и спа туризма.  

Afrodita Cosmetics е водещ словенски производител, с фабрика намираща се в Рогашка Слатина, сърцето на термалните води и спа туризма. 

Компанията отговаря на желанията, нуждите и очакванията както на крайните, така и на професионалните ѝ потребители (козметични и фризьорски салони, wellness и спа центрове) с висококачествени козметични продукти и услуги повече от 50 години. Асортимента на марката включва - продукти грижа за лицето, грижа за тялото, антицелулитна грижа, депилация, грижа за ръцете и стъпалата, душ гелове, слънцезащитна грижа и грижа за косата.


Afrodita Cosmetics винаги търси НОВИ РАЗРАБОТКИ, ИНОВАТИВНИ ПАТЕНТИ И РЕВОЛЮЦИОННИ СЪСТАВКИ, които ѝ позволяват да удовлетвори постоянно променящите се нужди на потребителите.


  • продукти, създадени по собствени формули с високо съдържание само на най-добрите тествани НАТУРАЛНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  • продуктов асортимент с над 96.5% съставки с натурален произход

  • компанията подбира органично произведени съставки - RESPECTING LIFEот уважение към живота и свободния избор, нашите продукти не се тестват върху животни в нито един от етапите на производство, също така не съдържат съставки от животински произход.

Още
  • Създаден, за да даде нова енергия, усещане за свежест и добре хидратирана кожа. За мъжа, който харесва всестранната гъвкавост на геловете за бръснене и душ геловете на маслена основа. За мъжа, който иска усещане за релакс и приятно ароматизирана кожа след бръснене. Комплектът съдържа душ гел 2в1 250 мл и лосион за след бръснене 120мл.

    13,99 лв В наличност
  • Изтънчен комплект за грижа за тялото с аромат на деликатен цвят от японска вишна. Леки, пухкави текстури, обогатени със 100% натурални съставки, ще ви пренесат в романтичния свят на японските градини. Захарният ексфолиант нежно премахва мъртвите кожни клетки и прави кожата кадифено мека и еластична. Мусът за тяло е с миликапсули витамин Е, които...

    27,99 лв В наличност
  • За сладки, изпълнени с лято моменти под душа! Това лятно дуо нежно почиства, подхранва кожата и предпазва от изсушаване. Опияняващият аромат на череша събужда сетивата ви, превръщайки ежедневния ви душ в сладко изживяване. Комплектът съдържа душ гел 200 мл и лосион за тяло 200 мл.

    13,99 лв В наличност
  • Този лек, нежен подхранващ крем с натурален гел от алое вера съдържа повече от 93% съставки с натурален произход. Осигурява интензивна хидратация, нежно подхранваща грижа и изключително свежо, естествено усещане на кожата. Подхранващата формула с масло от жожоба регулира хидратацията и подхранва дехидратираната кожа, като я прави мека, еластична и...

    13,59 лв 16,99 лв -20% В наличност
  • Със 100% натурално бадемово масло, осигурява оптимална хидратация, предпазва кожата от дехидратация и вредното влияние на околната среда. Подобрява здравината, структурата и устойчивостта на кожата, като се бори и с преждевременното стареене. Съдържа бадемови протеини и витамини A & E. 0% добавени оцветители & алкохол. Над 99% натурални съставки. Подходящ...

    13,59 лв 16,99 лв -20% В наличност
  • Този подхранващ крем със 100% натурално масло от гроздови семки, осигурява интензивно подхранване на кожата и се бори срещу стареенето. Приятен аромат и кадифена, овлажняваща текстура, която поддържа кожата мека, без неприятното усещане за стягане. Допринася за повишеното производство на колаген и подобрява еластичността на кожата, като по този начин...

    19,99 лв В наличност
  • Този ултра-хидратиращ крем с натурален гел от алое вера съдържа повече от 95% съставки с натурален произход. Осигурява интензивна хидратация през целия ден и свежо, леко усещане на кожата. Нежната хидратираща формула, обогатена с глицерин, предпазва кожата от дехидратация, като я прави мека, еластична и естествено озарена.

    13,59 лв 16,99 лв -20% В наличност
  • Със 100% натурално бадемово масло и повече от 94% натурални съставки. Осигурява оптимална хидратация, предпазва кожата от дехидратация и вредното влияние на околната среда. Подобрява здравината, структурата и устойчивостта на кожата, като се бори и с преждевременното стареене.

    13,59 лв 16,99 лв -20% В наличност
  • Интензивен хидратиращ крем със 100% натурално масло от гроздови семки, съдържащ над 96% натурални сътавки. Ефективно помага в борбата със стареенето. Приятен аромат и кадифена, овлажняваща текстура, която поддържа кожата мека. Допринася за повишеното производство на колаген и подобрява еластичността на кожата, като по този начин видимо намалява бръчките....

    19,99 лв В наличност
  • Формулата със 100% натурално арганово масло, нежно подрахранва и омекотява кожата, докато регенерира косата от корена до върха.

    7,99 лв В наличност
  • Подхранва и освежава тялото, косата и скалпа. Омекотява кожата.

    7,99 лв В наличност
  • Подсилва структурата на косата и я прави копринено мека, като същевременно подхранва кожата и я прави по-еластична.

    7,99 лв В наличност
за страница
Продуктът беше успешно добавен за сравнение