Категории

Категории

Категории

Категории

Afrodita Cosmetics

Afrodita Cosmetics е водещ словенски производител, с фабрика намираща се в Рогашка Слатина, сърцето на термалните води и спа туризма.  

Afrodita Cosmetics е водещ словенски производител, с фабрика намираща се в Рогашка Слатина, сърцето на термалните води и спа туризма. 

Компанията отговаря на желанията, нуждите и очакванията както на крайните, така и на професионалните ѝ потребители (козметични и фризьорски салони, wellness и спа центрове) с висококачествени козметични продукти и услуги повече от 50 години. Асортимента на марката включва - продукти грижа за лицето, грижа за тялото, антицелулитна грижа, депилация, грижа за ръцете и стъпалата, душ гелове, слънцезащитна грижа и грижа за косата.


Afrodita Cosmetics винаги търси НОВИ РАЗРАБОТКИ, ИНОВАТИВНИ ПАТЕНТИ И РЕВОЛЮЦИОННИ СЪСТАВКИ, които ѝ позволяват да удовлетвори постоянно променящите се нужди на потребителите.


  • продукти, създадени по собствени формули с високо съдържание само на най-добрите тествани НАТУРАЛНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  • продуктов асортимент с над 96.5% съставки с натурален произход

  • компанията подбира органично произведени съставки - RESPECTING LIFEот уважение към живота и свободния избор, нашите продукти не се тестват върху животни в нито един от етапите на производство, също така не съдържат съставки от животински произход.

Още
  • За бързо, лесно и ароматно оформяне на брада и мустаци с различна дължина! Формула с пчелен восък, масло от карите, натурално масло от арган и златна жожоба, които ефективно омекотяват и укротява дори най-дебелите бради и мустаци. Освен това осигурява отлична защита и подхранване на кожата под брадата.

    16,99 лв В наличност
  • С добавено масло от жожоба за успокояване на раздразнената кожа и предпазване от дехидратация. Благоприятна за кожата и скалпа pH стойност.

    9,99 лв В наличност
  • За освежаваща хидратираща грижа и успокояване на обриви след всяко бръснене. Леко парфюмираният лосион съдържа ниацин, който намалява вероятността от появата на петна след бръснене.

    3,99 лв 4,99 лв -20% В наличност
  • С лека, нелепкава формула без алкохол. Приятно овлажнява, омекотява и освежава кожата, като използва силата на лайка и ниацин, за да успокои нежно раздразнената от бръснене кожа.

    3,99 лв 4,99 лв -20% В наличност
  • Защитен крем за много чувствителна кожа, за лице, тяло и ръце. Успокояваща хидратираща грижа с оптимална защита. Лека, бързо абсорбираща се формула с алое вера и коензим Q10.

    7,99 лв 9,99 лв -20% В наличност
  • SPF 30 защитен серум за лице, подходящ за всеки тип кожа, дори чувствителна. Anti-age формулата с дипептиден карозин, защитаващ кожата от вредните UVA + UVB + IR лъчи. Помага срещу фото-стареенето, образуването на пигментни петна и увреждането на ДНК-то на кожните клетки. Бързо се абсорбира от кожата като не лепне. Подходящ за всекидневна употреба.

    42,99 лв В наличност
  • ВИТАМИН C Anti-age серум подходящ за всеки тип кожа. Съдържа високостабилен витамин C, който доказано достига до дермиса и не предизвиква раздразнения. Предпазва кожата от вредното влияние на UVA и UVB лъчите. Стимулира синтеза на колаген в кожата и намалява пигментацията. Осигурява ефективна anti-age защита, възстановява уморената кожа и разкрива...

    42,99 лв В наличност
  • КОЛАГЕН повдигащ серум подходящ за всеки тип кожа - интензивна подмладяваща формула с незабавно запълващо бръчиците действие. С патентовани колагенни микросфери и растителна алтернатива на витамин А, стимулира синтеза на колаген и значително намалява бръчките -31% след едно нанасяне.* Резултатът е видимо по-стегната и по-млада кожа.

    31,99 лв В наличност
  • ХИАЛУРОН хидратиращ концентрат, подходящ за всеки тип кожа - лек с бързо абсорбиращ се формула и удивителна хидратация. Съдържа патентована хиалуронова киселина с 100% натурален произход, която прониква в дермата и епидермиса. В комбинация със сока от краставица, осигуряват интензивна хидратация и усточива anti-age защита. Не омазнява кожата. Резултатът е...

    31,99 лв В наличност
  • Тази екзотична съставка, произведена от семената на дърво ший е изключително богата на антиоксиданти, мастни киселини и витамини. Неговият хидратиращ и противовъзпалителен ефект върху вашата кожа е съчетан с подхранваща сила.

    12,79 лв 15,99 лв -20% В наличност
  • Пълен с подхранващи кожата съставки, включително органично какаово масло, масло от карите, студено пресовано масло от жожоба и слънчоглед. Формула със специално действие на това масло за тяло осигурява богата грижа, предпазва от изсушаване и подпомага регенерацията на кожните клетки. Особено подходящ за суха кожа.

    12,79 лв 15,99 лв -20% В наличност
  • Капчици 100% натурално, студено пресовано, необработено МАСЛО ОТ ЖОЖОБА, събрани във флакон и богати на подхранващи кожата свойства. Обогатен с витамини А и Е, предпазва кожата от дехидратация, омекотява я, подобрява нейната еластичност и я прави гладка и лъскава. Подходящ за масаж и грижа за тялото.

    10,09 лв 12,59 лв -20% В наличност
за страница
Продуктът беше успешно добавен за сравнение