Категории

Категории

Намалена цена!
ОСНОВА ЗА ГРИМ PREP&GLOW С ХОЛОГРАМЕН ЕФЕКТ 30мл Преглед отблизо

ОСНОВА ЗА ГРИМ PREP&GLOW С ХОЛОГРАМЕН ЕФЕКТ 30мл

121011901001

Aura

PREP & GLOW Основа за грим с холограмен ефект, прави кожата гладка и матирана.

Повече детайли

10,79 лв с ДДС

13,49 лв с ДДС

-20%

PREP & GLOW Основа за грим с холограмен ефект, прави кожата гладка и матирана, а несъвършенствата по-малко видими. Не е необходимо да се използва само когато искате пълен грим – също е чудесен за самостоятелно използване. Редовната употреба на тази основа допринася за общото добро състояние и здраве на кожата, като поддържа оптималното ниво на хидратация.

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

Промоции

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение