Категории

Категории

No 156 МОЛИВ ЗА УСТНИ КЛАСИК МАТ DEEP CARAMEL Преглед отблизо

No 156 МОЛИВ ЗА УСТНИ КЛАСИК МАТ DEEP CARAMEL

121013603156

Aura

7,99 лв с ДДС

Вдъхновени от стария Холивуд, вечната красота и висшата мода на миналия век.
Всеки от шестте нюанса на класическата линия за устни има своя "perfect match" в линията червила Classic, и те асоциира с класика и красота, която устоява на тенденциите, докато ефектната опаковка в комбинация от бял и златист цвят добавя желана доза блясък в ежедневието.

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение