Категории

Категории

No 155 МОЛИВ ЗА УСТНИ КЛАСИК МАТ COCOA LIPS Преглед отблизо

No 155 МОЛИВ ЗА УСТНИ КЛАСИК МАТ COCOA LIPS

121013603155

Aura

Впечатляващ нюд цвят, който ще придаде на устните ви естествен вид и ще ви даде допълнителна доза самочувствие.

Повече детайли

7,99 лв с ДДС

Вдъхновени от стария Холивуд, вечната красота и висшата мода на миналия век.
Всеки от шестте нюанса на класическата линия за устни има своя "perfect match" в линията червила Classic, и те асоциира с класика и красота, която устоява на тенденциите, докато ефектната опаковка в комбинация от бял и златист цвят добавя желана доза блясък в ежедневието.

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение