Категории

Категории

PURE ALGUE 2в1 Мицеларна вода 200мл Преглед отблизо

PURE ALGUE 2в1 Мицеларна вода 200мл

301050215001

Yves Rocher

Тази мицеларна почистваща вода 2 в 1 освобождава кожата от замърсявания и елиминира дълготрайния грим за перфектно почистена, хидратирана и сияйна кожа. Формулата му с микроводорасли Tetraselmis, които имат оксигениращи свойства са култивирани в отговорна и устойчива среда край бретонските ни брегове.

Повече детайли

14,90 лв с ДДС

Водорасли? Да, но кислородните микро-водорасли са израснали край бретонските брегове. Идеално премахва грима, почиства и овлажнява лицето и очите. Освобождава кожата от замърсявания. Нанасяйте сутрин и вечер върху лицето, очите и шията с памучен тампон. Няма нужда да се изплаква.

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение