Категории

Категории

No 033 КОРЕКТОР TOUCH UP PRO NATURAL Преглед отблизо

No 033 КОРЕКТОР TOUCH UP PRO NATURAL

121011004033

Aura

ТЕЧЕН КОРЕКТОР С ВИСОКО ПОКРИТИЕ!
Перфектно прикрива и заличава всички несъвършенства на кожата.

Повече детайли

13,69 лв с ДДС

Коректор Touch up Pro заличава тъмните кръгове и други несъвършенства в зоната околоочен контур. Идеално допълнение към течния фон дьо тен (нанесете тънък слой от коректора върху части от лицето, където искате да постигнете по-добро покритие).
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРЕМООБРАЗНА И ЕЛАСТИЧНА ТЕКСТУРА - благодарение на своята лека текстура Touch Up pro не запушва порите, не изсушава кожата и не създава тежко усещане. Благодарение на своята формула, той увеличава чувството за хидратирана кожа. За постигане на перфектен резултат е необходимо малко количество от продукта.
ДЪЛГОТРАЕН МАТИРАН ЗАВЪРШЕК - перфектно се слива с кожата и съдържа омекотяващи съставки, които допълнително правят кожата копринено гладка веднага след нанасянето.
СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНАТА ФОРМА НА АПЛИКАТОРА и течната формула правят прилагането на коректора още по-лесно и бързо.
Touch up PRO може да се използва като продукт за контуриране - нюанси 088 Mocha и 099 Cacao са предназначени за подчертаване контурите на лицето.

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

Промоции

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение