Категории

Категории

Намалена цена!
Изсушител за нокти Like a PRO! Преглед отблизо

Изсушител за нокти Like a PRO!

121018002142

Aura

Капки за изсушаване на лака за нокти Like a PRO

Повече детайли

5,59 лв с ДДС

6,99 лв с ДДС

-20%

Капките Aura Express Dry предпазват лака за нокти, така че интензивността на цвета му се задържа по-дълго, намалявайки възможността от повреда и изтриване на лака за нокти, също така и кожата и кутикулата около нокътя са защитени. Капките Express Dry за по-бързо изсъхване на лака се предлагат в практична бутилка с пипета и са лесни за използване: една капка в средата на нокътя се разнася равномерно и е достатъчна за целия нокът, а тъй като няма четка, няма възможност за разваляне идеално гладката повърхност на лака. Също добра новина е, че продуктът съдържа много малко силикон, съставките му са 32% от естествен произход и са получени от органични източници и е разработен по екологично чист начин и носи международните етикети Earth Friendly, Vegan и Cruelty Free. Времето е най-големият лукс, а с капките Express Dry за по-бързо изсъхване на лака за нокти няма нужда да го харчите в чакане, а само за нещата, които наистина ви интересуват!

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

Промоции

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение