Категории

Категории

Намалена цена!
PURE ALGUE Ultra Fresh Измиващ гел 125мл Преглед отблизо

PURE ALGUE Ultra Fresh Измиващ гел 125мл

301050215007

Yves Rocher

Този ултра-свеж почистващ гел освобождава кожата от замърсявания и следи от грим за мека и чиста кожа. Формулата му с микроводорасли Tetraselmis, които имат оксигениращи свойства са култивирани в отговорна и устойчива среда край бретонските ни брегове.

Повече детайли

9,70 лв с ДДС

14,90 лв с ДДС

-35%

Водорасли? Да, но кислородните микро-водорасли са израснали край бретонските ни брегове. Перфектно почиства, оксигенира и освежава кожата. Премахва замърсяванията и следи от грим. Резултат: мека, чиста и успокоена кожа. Нанасяйте сутрин и вечер върху влажна кожа. След това масажирайте. Формула, тествана под дерматологичен контрол.

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение