Категории

Категории

PUR BLEUET 3 Демакиант Express 100мл Преглед отблизо

PUR BLEUET 3 Демакиант Express 100мл

301050213001

Yves Rocher

Този демакиант Express ефективно премахва всички следи от грим, дори и водоустойчив грим, и се грижи за миглите благодарение на своята двуфазна формула. Основната съставка е органична метличина, която има успокояващи свойства и е отглеждана в полета в La Gacilly.

Повече детайли

12,90 лв с ДДС

"С метличина? Да, но успокояваща органична метличина, отглеждан с помощта на агро-екологичен подход в нашите полета в La Gacilly. Бързо премахва дори водоустойчивия грим, благодарение на неговата двуфазна текстура без мазен ефект. Успокоява околоочния контур и се грижи за миглите. Подходящ за хора с на контактни лещи. Разклатете преди употреба. Нанесете около очите с памучен тампон. Бутилка от 100% рециклирана пластмаса. "

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение