I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Настоящите Правила уреждат провеждането и участието на промоционалната игра „AFRODITA COSMETICS”, наричана по-долу „Играта”. Съдържанието на тези Правила е достъпно за всеки, проявил интерес, в периода на провеждане на Играта и за срок до 14 (четиринадесет) дни  след деня на томболата за избор на печелившите участници.

2. С участието си в Играта Вие приемате и декларирате, че сте прочели, разбрали сте и сте съгласни с настоящите Правила.

II. ОРГАНИЗАТОР И УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА

1. Организатор на Играта.

Играта се провежда в Instagram страницата на Afrodita Cosmetics BG с електронен адрес: https://www.instagram.com/cosmetics_afrodita_bg/ и се организира от “Орно” АД,  ЕИК 200704565, гр. София, 1330, бул. "Никола Мушанов"116 (“Организатор ”).

2. Участници в Играта. Изисквания за участие:

В Играта имат право да участват всички физически лица с местоживеене в Р. България на възраст над 14 години, с изключение на служителите на „Орно “АД, членовете на техните семействата, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на Играта. Лицата на възраст от 14 до 18 години участват със съгласието на родителя/настойника си.

III. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

1. Играта се организира и провежда на територията на Република България в периода: 11.08.2023 г. – 13.08.2023 г., включително.

2. Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от Организатора, или със заплащане на такса.

3. За да участва в Играта, участникът трябва да изпълни следните условия:

(а) да отговаря на изискванията за участие, посочени в тези Правила;

(б) да последва страницата на Afrodita Cosmetics BG и да отбележи двама души в коментар .

4. След края на Играта на 14.08.2023г. ще бъдe изтеглен на томболен принцип в офиса на „Орно” АД:

- печелившия участник ще получи 2 (два) бр. продукти – Гел за почистване на лице Clean Phase и серум Skin Specialist SPF 30.

IV. ОБЯВЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА НАГРАДИТЕ

1. Обявяване на резултатите

Имената на печеливя участник, избран съгласно Раздел III, ще бъдат обявени в коментар под поста обявяжащ играта във Фейсбук профила на Afrodita Cosmetics BG.

2. Предоставяне на наградата

2.1. Всеки печеливш  участник ще бъде уведомен за спечелената награда чрез лично съобщение. След като участникът получи уведомление, че е спечелил наградата, той следва да предостави на Организатора на посочения имейл адрес своите данни за доставка на наградата: трите имена, точен адрес за доставка и телефон за обратна връзка в 10-дневен срок.

2.2. Печелившият участник, предоставил коректни данни за доставка, ще получи своята награда в рамките на 15 работни дни след изпращане на данните за доставка.

2.3. Не се допуска замяна на награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

2.4. Печелившият участник губи правото си да получи награда, ако не е предоставил данни за доставка в срока по т. 2.1 по-горе, ако е предоставил  некоректен адрес за доставка и/или телефон за обратна връзка или ако с други свои действия е възпрепятствал доставката на наградата.

3. Наградите се получават само лично от участника  или от упълномощен от него представител.

V. ЛИЧНИ ДАННИ

1. Администратор на личните данни, предоставени от участниците за участие в Играта, е “Орно” АД, ЕИК 200704565, с адрес: гр. София 1330, бул. "Никола Мушанов"116

2. Доброволното предоставяне на лични данни (име, презиме, фамилия, валиден имейл адрес, адрес за доставка на награда, телефон за връзка) от страна на участниците за целите на Играта e необходимо условие за участие в Играта. Предоставените данни ще бъдат използвани в рамките на Играта и с цел идентифициране на печелившите участници, доставка на наградите и изпълнение на законовите задължения на Организатора съгласно българското данъчно право. Всички събрани лични данни ще бъдат унищожени в срок до 3 (три) месеца след приключване на дейностите по Играта, освен ако по-дългото им съхраняване се изисква съгласно българското законодателство.

3. Организаторът е предприел необходимите технически и организационни мерки за защита на личните данни на участниците.

4. Личните данни на спечелилите участници ще бъдат предоставени на куриерска фирма за доставка на наградата.

5. Организаторът се задължава да обработва личните данни на участниците в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните – „ОРЗД”) и със Закона за защита на личните данни. Организаторът се ангажира да не разкрива личните данни или друга информация от конфиденциален характер за участниците на трети лица, които не са свързани с провеждането на Играта, с изключение на законово предвидените случаи.

6. По силата на ОРЗД, участниците имат следните права:

(а) Право на достъп до техните лични данни, обработвани от Организатора.

(б) право на възражение срещу обработването на личните им данни от Организатора, в случай че има законово основание.

в) Право да поискат коригиране на техните лични данни.

г) Право да поискат от Организатора да уведоми всички трети лица, пред които са били разкрити техните лични данни, за всяко коригиране и изтриване освен в случаите, когато това е невъзможно.

(д) Право да поискат от Организатора изтриването на техните лични данни в случай, че: (а) личните данни повече не са необходими за целите, за които са били обработвани; (б) участникът е оттеглил своето съгласие, ако обработването се основава на съгласието и няма друго правно основание за обработването; (в) участникът е възразил срещу обработването на неговите лични данни, включително чрез автоматизирани средства, използващи технически спецификации; (г) личните данни са били обработвани незаконосъобразно; (д) съществува правно задължение за изтриване на личните данни; (е) изтриването е необходимо за спазване на приложимото законодателство.

(е) Право да поискат ограничаване на обработването на техните лични данни, когато: (а) оспорват точността на личните данни; (б) Организаторът не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването; (в) са възразили срещу обработване, основаващо се на законни интереси.

(ж) Право на преносимост на техните лични данни, ако обработването на личните данни се основава на съгласие или на договорно задължение и когато то се извършва по автоматизиран начин.

(з) Право да подадат жалба до надзорен орган (Комисия за защита на личните данни) във връзка с обработването на техните лични данни.

7 Участник, който желае да упражни правата си по т. 6, следва да изпрати писмено заявление на имейл адрес: office.sofia@orno.bg,. В заявлението следва да бъдат посочени  името на участника, телефон за връзка, име на Играта, имейл, с който участникът се е регистрирал в Играта, описание на искането и предпочитана форма за предоставяне на информацията. Заявлението следва да бъде подписано и да има дата на подаване. При подаване на заявлението от упълномощено лице към заявлението се прилага и нотариално заверено пълномощно. Организаторът може да откаже упражняване на права от участника, ако молбата не отговаря на условията на ЗЗЛД или поставя Организатора в нарушение на задълженията му съгласно действащото законодателство.

VI. ДРУГИ

1.Играта по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана или свързана с Facebook, Инстаграм или друга социална мрежа.

2. Всички участници са длъжни да спазват настоящите Правила на Играта.

3. Организаторът си запазва правото по всяко време да допълва или променя съдържанието на публикациите във връзка с Играта и/или тези Правила, като промените влизат в сила след оповестяването им на Facebook (Фейсбук) страницата на Afrodita Cosmetics BG.

4. Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това на Facebook страницата на Afrodita Cosmetics BG, в случай на материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи Организаторът не дължи обезщетение или компенсации на участниците.

5. Организаторът не носи отговорност за заявки за участие, които са се забавили, били са невъзможни или неуспешни в резултат на технически проблеми с комуникационните системи.

6. Участниците поемат на своя отговорност всички разходи, които са възникнали поради участието им в Играта (включително разходи за достъп до Интернет). Участникът може да направи справка за възможните разходи за Интернет свързаност и цените за ползване на определен трафик, като се свърже със своя мобилен или Интернет оператор и потърси информация за използвания от него абонаментен план.

7. Организаторът не носи отговорност за неуспешни опити за достъп до Facebook (Фейсбук) страницата на Afrodita Cosmetics BG и/или Инстаграм профила на cosmetics_afrodita_bg по каквито и да било причини.

8. Организаторът не поема отговорност за щети и повреди по време на транспортирането или складирането на наградите.

9. Участници, които не отговарят на условията, ще бъдат изключени от участие в Играта без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с Играта, обидно или дискриминационно.

10. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили с цел повече участия в Играта и нарушаване на механизма й, ще бъдат изключени от участие в Играта без допълнително уведомление, като губят правото на получаване на евентуално спечелена от тях наградата.

11. Участниците имат възможност да изпращат своите въпроси или оплаквания във връзка с Играта до Организатора на посочения в тези Правила адрес или наoffice.sofia@orno.bg

Пожелаваме ви успех!