Гримът е изкуство, чрез което лесно можете всекидневно да изразявате себе си.

Думата „козметика“ означава изкуството да се разкрасяваш. За много хора смелата грим визия е начин да разкрият творческия си потенциал и да се разграничат от тълпата, давайки свобода на своята креативност.

Гримът не е само средство, с което можете да подчертаете естествената си красота, но и начин да изразите себе си, да разкриете личността си, да бъдете по-уверени и да внесете „доза“ цвят в ежедневието си.

Акцентирайте смело

Смелата грим визия може да се основава на един акцент като очите, устните или миглите. Изберете силни и добре пигментирани цветове като наситено синьо, драматично черно, оранжево или дори и червено. При устните можете да заложите на наситени нюанси като ярко червено, тъмнолилаво или дръзко коралово червило. Направете погледа пърхащ и акцентирайте върху миглите. Заложете на  изкуствени мигли, които ще направят грим визията ви дръзка и различна и ще придадете дълбочина на погледа си. Не забравяйте да се забавлявате докато нанасяте продуктите.

Включете графични елементи в своята визия

Добавянето на графични елементи в грима е чудесен начин да експериментирате с визията си. Използвайте очна линия, с помощта на която да създадете смели линии, форми и геометрични мотиви около очите и клепача. Можете да създадете и така нашумелите двойни линии или абстрактни форми. Не бързайте и бъдете прецизни, докато използвате очна линия. Превърнете нанасянето ѝ в истинско изкуство. Вие сте платното. Излезте извън ограниченията и творете!

Добавете контуриране и блясък

Контурирането е истинско изкуство. Впуснете се в него, то придава дълбочина и скулптурира лицето ви. „Здравословният блясък“ може да постигнете с любимия хайлайтър, за да бъдете сияйни и ослепителни винаги го включвайте в грим рутината си. С контуриращите продукти подчертайте скулите, носа, челюстта си, а с хайлайтъра  нанесете на върха на скулите и над горната устна, за да бъде визията ви сияйна.

Бъдете смели и уверени

Смелият и дързък грим не е само сценичен или за специални събития. Това е изкуство, което може да бъде част от ежедневието ви. Разчупете рутината и изразете себе си чрез грима. Той е мощен инструмент, който ще трансформира не само външния ви вид, но и самочувствието ви. Не се страхувайте да бъдете различни и да покажете уникалността си, а го направете чрез дръзка грим визия. Не забравяйте, за да бъде успешна и красива визията ви е хубаво да акцентирате върху очите или устните. 

Балансът е много важен. Превърнете гримирането в изкуство и ритуал и му се насладете.