За да добавите артикул към списъка с любими продукти, е необходимо да влезете в профила си или да се регистрирате, ако нямате такъв.

Yves Rocher

Настрой низходяща посока
на страница
Настрой низходяща посока
на страница

Красота достъпна за всички!

Yves Rocher е френски бранд за натурална козметика, създаден 1959 година в малкото бретонско селце Ла Гасили и кръстен на собственика си. Имено неговата любов към природата на местността е в основата на създаването на марката.

Мисията на бранда е да направи най-доброто от природата достъпно за всички. Като пионери в ботаническата козметика, открили силата на природа, от Yves Rocher се отнасят с уважение към нея и нейното биоразнообразие.

Това не е само козметична марка, а и истинска лаборатория на открито, където експертите изучават и съхраняват над 1500 вида растения. Марката е член на международна мрежа за опазване на ботаническите градини и козметична марка №1 за 2022 г.във Франция.

Целта на бранда е да защити, както нашата кожа, така и планетата, влагайки във всичките си продукти възможно най-много съставки от естествен произход, намалявайки постоянно използването на пластмаса в опаковките си, както и използването на рециклирана пластмаса.