За да добавите артикул към списъка с любими продукти, е необходимо да влезете в профила си или да се регистрирате, ако нямате такъв.

Lyn

Настрой низходяща посока
на страница
Страница
  1. BB крем SPF50 Collagen
    Lyn
    BB крем SPF50 Collagen
    50 мл.
    Подобрява еластичността
    As low as 39,90 лв.

    Избери цвят

Настрой низходяща посока
на страница
Страница

Lyn Skincare - където красотата се преплита с душата на природата, а сърдечният ритъм на страстта отеква във всяка иновация. Тази марка, родена от мечтите на две забележителни жени, е свидетелство за дълбоката връзка между нас и Земята, танц на мечтите с прегръдката на природата.

В сърцето на Турция Lyn Skincare се появява като почит към свещения лавров лист, символ на непоколебима слава, победа и мир. Зад тази марка стоят две необикновени дами, подхранвани от дълбока любов към природата и горещо желание да създадат линия за грижа за кожата, зачитайки ресурсите на планетата. Всеки продукт носи есенцията на това свещено листо, въплъщавайки ангажимент за чисти формули без компромис.

Философията на марката е призив за преоткриване на вътрешната красота. Жената стои в сърцето на Lyn Skincare. Родена в Bartin от опита и мечтите на Selin Koyutürk и Vildan Akay, тази марка носи сърдечния ритъм на женската сила. Както лавровите листа стоят непоколебими през сезоните, така Lyn Skincare се стреми да поддържа и подсилва естествената красота.

Мисия и визия

Във всяка бутилка Lyn Skincare се влива лечебно докосване на природата с авангардна наука. Марката си представя свят, в който грижата за кожата е свещен ритуал, момент за свързване с щедростта на природата. Самата същност на етеричните масла, ценена през вековете, намира съвременен дом в Lyn Skincare, пренаписвайки историята на красотата.

Ценност

В Lyn Skincare вярват, че ключът към здравата и сияйна кожа се крие в използването на естествени съставки. Във формулите на продуктите няма компоненти, които съдържат потенциално вредни или противоречиви съставки. В Lyn Skincare не тестват продукти си върху животни.

Всички продукти са произведени в съответствие със стандартите на Европейския съюз, което се гарантира с дерматологични тестове проведени в чужбина.

Lyn Skincare създава трайна красота, която шепне през листата, празнувайки жената в най-автентичното ѝ състояние.