За да добавите артикул към списъка с любими продукти, е необходимо да влезете в профила си или да се регистрирате, ако нямате такъв.

Aura

Настрой низходяща посока
на страница
  1. Гланц Star Gloss
    Aura
    Гланц Star Gloss
    3 мл.
    С блестящ завършек
    As low as 7,99 лв.

    Избери цвят

  2. Червило Absolute Matte
    Aura
    Червило Absolute Matte
    7 мл.
    Течно матово червило
    As low as 10,99 лв.

    Избери цвят

  3. Червило Classic Matte
    Aura
    Червило Classic Matte
    4.4 гр.
    С кадифено матово покритие
    As low as 9,59 лв. Regular Price 11,99 лв.

    Избери цвят

Настрой низходяща посока
на страница

През 1996 година в югоизточна Сърбия, в град Ниш се създава козметичната марка Aura. Името ѝ е вдъхновено от латинското "aurum", което означава злато, а също така и сияние на зората. Aura е повече от име – тя е светлината, която обгръща всеки един от нас, като ни прави уникални и красиви.

През всичките години марката се стреми да дава на клиентите си най-доброто, следвайки международни стандарти и подобрявайки производствените си процеси през цялото време, предлагайки иновативни продукти за красота с най-високо качество. Това носи на бранда не една и две награди в страната, както и възможност за продажби в европейските страни.

Мисията на бранда е да даде на жените възможността да бъдат най-добрата версия на себе си, като не просто следят нуждите им, а и ги чуват и разбират и ги превръщат в продукти, които ги карат да се чувстват уверени и красиви.

Aura е повече от марка - тя е обещание за качество, иновация и красота. Това е светлината, която озарява всяка жена, докосвайки се до нейните продукти!