За да добавите артикул към списъка с любими продукти, е необходимо да влезете в профила си или да се регистрирате, ако нямате такъв.

Afrodita

Настрой низходяща посока
на страница
Настрой низходяща посока
на страница

Красива в моята кожа - това е мотото на водещата словенска марка за козметика Afrodita Cosmetics.

Вече над 50 години марката създава висококачествени козметични продукти, като днес съчетава традицията с модерните технологии и най-новите тенденции в козметичната индустрия.

Екипът на Afrodita Cosmetics вярвя, че красотата идва отвътре и подкрепят жените по пътя им към изграждане на любов към себе си. Те вярват, че жената трябва да се гордее със всичките си недостатъци и несъвършенства, защото те са това , което ни прави единствени и уникални.

Във философията на бранда стоят качеството, проучванията, силата на природата, знанието и постоянното развитие. Продуктите са произведени спрямо всички изисквания на международните стандарти и преминават необходимите тестове , така че да гарантират на потребителите качеството, което заслужават. Стремежът на компанията е да влага само най-добрите и естествени съставки в производството на своите продукти, позовавайки се на вярата си в силата на природата. Марката постоянно инвестира в иновации и непрекъснато търси нови решения и развитие, като създава тенденции в козметичната индустрия.

Afrodita Cosmetics е синоним на ефективна, естествена и надеждна марка, която се развива здраво стъпила на традициите и с уважение към природата и човека, непрекъснато търсеща нови хоризонти!