Категории

Категории

No 001 СПИРАЛА ЗА ИЗВИТИ МИГЛИ LIFT IT UP

121015001001

Aura

"LIFT IT UP - СПИРАЛА ЗА ИЗВИТИ МИГЛИ Спирала LIFT IT UP е идеален вариант за извиване и издължаване на миглите, благодарение на специално оформената четка. Тя е ултра тънка и с лекота обгръща миглите от корена до върха. Резултатът са съвършено разделени и извити мигли през целия ден. Тази спирала притежава и още едно предимство – нейната формула съдържа специални съставки, които стимулират растежа на миглите. Спирала LIFT IT UP се предлага в черен цвят."

Продуктът вече не е наличен

10,35 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

Промоции

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение