Категории

Категории

No 501 МОЛИВ ОЧНА ЛИНИЯ LUX GLITTER

121015602501

Aura

"Перфектно подчертава цвета на очите, благодарение на дълготраен и наситен цвят. Блестящите частици в текстурата придават допълнителен блясък и дълбочина на погледа. Дълготраен ефект и отлично покритие, без размазване. Не оставя тъмни следи върху горния клепач. Водоустойчива формула на базата на естествени восъци, без съдържание на минерални масла, парафини или производни от животински произход.Използва се за оформяне и подчертаване на контура на окото или като сянка, ако внимателно се разнесе по клепача с латексовия апликатор."

6,95 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

Промоции

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение