Категории

Категории

No 001 ОЧНА ЛИНИЯ WING IT UP ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ОЧИ

121015304001

Aura

"WING IT UP SENSITIVE - TЕЧНА ОЧНА ЛИНИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ОЧИ Най-важната особеност на тази очна линия е, че е подходяща за чувствителни очи, както и за носещите контактни лещи. Продуктът е офталмологично тестван и направените тестове доказват, че може да се използва дори за най-чувствителните очи. Очната линия има гелообразна, еластична текстура, която се нанася с лекота. Тя фиксира само за няколко секунди след прилагането, което предотвратява нежеланото размазване. Другото предимство на WING IT UP SENSITIVE е, че тя се отстранява бързо и лесно. Необходима е само малко топла вода, за да премахнете продукта от клепача. Въпреки това тя е устойчива на сълзене. Крайният резултат е интензивно черна и равномерна очна линия. Четката е тънка и прецизна, изработена от синтетични влакна."

8,39 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

Промоции

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение