Категории

Категории

СКОСЕН КАЯЛ ЗА ОЧИ COLORSTAY 2 В 1 ANGLED KAJAL

Revlon

"Този двустранен молив притежава уникален скосен връх и четка за лесно и равномерно нанасяне. Водоустойчива формула, която комбинира текстурата и интензивния пигмент на молив kajal с дълготрайната сила на ColorStay технологията. Изключително нежната текстура може да се използва дори във вътрешната част на клепача. Като допълнение, моливът притежава вградена скосена четка в единия край, която прецизно постига перфектен опушен резултат."

14,49 лв с ДДС

20,85 лв с ДДС

-31%

Повече от 15 години Национални Дистрибутори ЕООД партнира успешно с козметичния бранд REVLON. REVLON поставя начало на пътя си в света на красотата през 1932 година, когато Чарлс Ревсон създава първия непрозрачен лак за нокти: такъв какъвто го познаваме и в наши дни. Лакът за нокти е истинска революция в козметичната индустрия. За разлика от предшествениците си е създаден на базата на пигменти, което го прави плътен, придава му силен блясък и открива неограничените възможности в колорита. От 1932 година REVLON е лидер в козметичния свят и не спира да впечатлява с иновации до днес.

REVLON e емблематичен бранд, представляван през годините от едни от най-известните жени в света: Дориан Лей, Джесика Алба, Клаудия Шифър, Синди Крауфорд, Емма Стоун. Днес REVLON e глобален бранд с присъствие в над 175 държави.

Промоции

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение