Категории

Категории

HAIR 23 Маска - за възстановяване 200 мл Преглед отблизо

HAIR 23 Маска - за възстановяване 200 мл

301040580002

Yves Rocher

За суха коса

50 пъти по-здрава коса!

Повече детайли

20,90 лв с ДДС

Възстановяващата маска за коса с био масло от жожоба притежава силата на естествените активни съставки. Продуктът може да се използва по два начина, в зависимост от нуждите на вашата коса и степента на увреждане - като дълбоко подхранване или подобно на балсам. Но какво я прави толкова ефективна?
Обогатена с органично масло от жожоба, дълбоко възстановяващата маска подхранва, възстановява и укрепва фибрите до краищата. Косата е по-устойчива, мека и блестяща. Върховете са запечатани и защитени от накъсвания.
Маската е подходяща за суха и увредена коса.
Текстура: Приятна консистенция на балсам и много деликатен, леко орехов аромат на масло от жожоба.
Предимства:
• косата до 50 пъти по-устойчива.
• косата е по-здрава и по-малко податлива на увреждане.
• красива, здрава коса.
Начин на употреба: Можете да използвате възстановяващата маска за коса с био масло от жожоба преди измиване на косата или като последна стъпка от грижата за косата. Продуктът няма да утежи влакната в корените, дори и в случай на сериозно увреждане.
След измиване с шампоан: нанесете върху мокра коса в корените. Оставете за 3 до 5 минути и изплакнете обилно.
Преди измиване с шампоан: нанесете върху суха коса, включително корените, преди измиване с шампоан. Оставете да действа 10 минути и изплакнете обилно. Използвайте това лечение за много увредена коса.

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение