Категории

Категории

HAIR 23 Маска - за боядисана коса и блясък 200 мл Преглед отблизо

HAIR 23 Маска - за боядисана коса и блясък 200 мл

301040580001

Yves Rocher

За боядисана коса

За по-жив цвят!

Повече детайли

20,90 лв с ДДС

Обогатена с малинов оцет, защитната маска за блясък подхранва косата, без да я утежнява и възстановява щетите, свързани с боядисването. Сиянието на цвета е защитено, косата е еластична и блестяща.
Маската е подходяща за боядисана или загубила блясъка си коса.
Текстура: лека гелообразна консистенция, така че можете да я нанесете върху косата дори в корените, без риск да я утежните. Миризмата на продукта е много приятна и остава дори след изплакването й - особено ако използвате и шампоан от тази серия.
Предимства:
• изразителен, интензивен цвят на боядисана коса.
• мека коса и поправени увреждания от боядисването.
• подхранена коса и скалп.
Употреба:
След измиване с шампоан: нанесете върху мокра коса в корените. Оставете за 3 до 5 минути и изплакнете обилно.
Преди измиване с шампоан: нанесете върху суха коса, включително корените, преди измиване с шампоан. Оставете да действа 10 минути и изплакнете обилно. Използвайте това лечение за много увредена коса.
За да постигнете по-интензивен ефект, изберете втория метод за нанасяне на маската за боядисана коса. Можете също така да използвате двата метода последователно.

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение