Категории

Категории

Лак за нокти Like a PRO!

121018002100

Aura

Вашите нокти, казват всичко за Вас! Супер дълготрайни лакове за нокти с бляскъв дълготраен ефект.

Повече детайли

5,49 лв с ДДС

Вашите нокти, казват всичко за Вас! Супер дълготрайни лакове за нокти с бляскъв дълготраен ефект. Предпазват от счупване ноктите. Високо покритие. UV защита срещу избледняване на цвета. Предпагат се в 27 нюанса. Колекцията е вдъхновена от художествения и моден дизайн, включваща модерните пастелни нюанси, както и електрикови цветове – те ще ви помогнат да се заиграете с цветовете и тектурите, за да допълните личния си стил. Всичко, от което се нуждаете за стилни нокти, е само с няколко движения на четката. Съвет при нанасяне: За да укрепите нокътната си плочка, нанесете прозрачна основа преди да нанесете лака за нокти и нанесете топ лак след като приключите лакирането, за да удължите цвета и блясъка на лака.

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение