Категории

Категории

No 620 3D AПЛИКАТОР ЗА ГРИМ

121071001620

Aura

"За лесно нанасяне на грима и постигане на професионален резултат! Подходящ за нанасянето на всякакъв вид кремообразни текстури - фон дьо тен, коректор, продукти - грижа за кожата. Използвайте заобления край на 3D апликатора за нанасяне на грим продукти върху по-големи зони от лицето и заострения край на 3D апликатора за по-трудно достъпните зони, като контура под окото, зоната около устните и носа. Преди употреба, навлажнете апликатора и изстискайте добре с помощтта на кърпа, за да отстраните ненужната вода. Вземете с апликатора нужното количество от желания продукт, нанасяйте с потупващи движения. След употреба, почистете и подсушете. "

Продуктът вече не е наличен

8,25 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение