Категории

Категории

No 620 ЧЕТКА ЗА СЕНКИ ДУО Преглед отблизо

No 620 ЧЕТКА ЗА СЕНКИ ДУО

121070101620

Aura

"Двойна четка за сенки - контур и разнасяне. От едната страна, естествените, нежни влакна на четката са във форма, която позволява прецизно оформяне на контур по линията на миглите. Този край на четката е идеален за плавни преливания между очната линия и сенките за очи. Другият край на четката, също изработен от естествени плътни влакна е подходящ за нанасяне на сенка и пигменти върху по-голяма повърхност на клепачите."

6,99 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение