Категории

Категории

No 160 ЧЕТКА ЗА РУЖ КОНТУРИРАЩА Преглед отблизо

No 160 ЧЕТКА ЗА РУЖ КОНТУРИРАЩА

121070101160

Aura

"Четка от естествен косъм с плътна, но нежна повърхност, която осигурява лесно и прецизно нанасяне на всякакъв вид прахообразни грим продукти. Идеална за подчертаване контура на лицето. Подходяща за нанасяне и на бронзант и пудра, скулптуриране или озаряване на лицето. "

11,99 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение