Категории

Категории

ЧЕРВИЛО SHINE EXCESS

Aura

"Формулата на червилото осигурява красив блясък и дълготрайност на покритието, в съчетание с мека, кремообразна текстура. Благодарение на комбинация от съставки се постига образуването на много фин и лек филм върху устните, с изключително добра трайност. Устните са меки и гладки, облечени в красив цвят. Тъй като акцентът е върху гланца, по-голямата част от цветове от тази линия съдържа перлени пигменти. Формулата е без парабени."

7,35 лв с ДДС

На козметичния пазар AURA се съревновава успешно с утвърдени международни марки с огромни рекламни бюджети, представяни  от световно известни звездни личности. Защото приоритетите на бранда са различни. Екипът на AURA фокусира изцяло усилията си за постигане на най-високи производствени стандарти. За AURA качеството е основен фактор, с който печели доверието на своите клиенти.

Брандът си е поставил за цел да изненадва приятно своите почитатели… И го прави успешно с изключителното си качество. Основана през 1996 г. AURA е компания, специализирана в производството  на козметични продукти. През деветнадесетте години от своето съществуване, брандът се превръща в безспорен лидер на сръбския козметичния пазар и един от най-бързо разрастващите се брандове на Балканите.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение