No 1. бюти бранд в Словения

2 БрандаAfrodita Cosmetics & Afrodita Professional

650 експертни продукта

22 външни пазара

180 служителя от различни области, включително експерти по фармация, микробиология, химия, козметология, мениджмънт и маркетинг

10.000 mнапълно обновени помещения за оптимизиране на операциите и рационализиране на целия процес на производство, съхранение и дистрибуция

Afrodita Cosmetics е водеща козметична компания базирана в Словения, Рогашка Слатина, град известен със своите спа и здрави центрове. Повече от 50 години ние предоставяме на нашите професионални клиенти и крайни потребители в Словения и чужбина висококачествени козметични продукти и услуги. Afrodita Cosmetics е синоним на ефективен, натурален и надежден бранд.

ПРЕГРЪДКА ОТ ПРИРОДАТА

Ние вярваме в силата на природата, поради това голяма част от продуктите в нашето протфолио са разработени по собствени формули, съдържащи само най-добрите естествени активни съставки с проверен и сертифициран произход. Продуктите ни съдържат до 100% съставки от естествен произход и когато е възможно, ние използваме съставки, получени по методи на биологично производство.

ВЕГАН ПРОДУКТИ

Нашата продуктова гама включва и серия, която не съдържа съставки от животински произход. Те са маркирани със символ "vegan".

КАЧЕСТВОТО КАТО НАШ РЪКОВОДЕН ПРИНЦИП

Всички продукти са проектирани и разработени в нашия собствен лабораторен комплекс, където преминават обстойни физически, химични и микробиологични тестове. Дерматологични тестове, тестове под педиатричен контрол и тестове за ефективност се извършват от наше име от световноизвестни независими институции. Ние отговаряме на всички изисквания на международния стандарт ISO 22716, който се основава на принципите на ключовия стълб на новото европейско законодателство в областта на козметиката, известен като добри производствени практики (GMP).

БЕЗ ЖЕСТОКОСТ

Нашето уважение към живота и свободата на избор означава, че продуктите на Afrodita Cosmetics не се тестват върху животни, правило, което прилагаме от много години и при избора на доставчици на суровини.

ИНОВАЦИЯ

Тъй като се стремим към непрекъснато развитие, инвестициите в иновации са един от нашите приоритети. Ние непрекъснато търсим нови решения, иновативни патенти и революционни съставки, на базата на които помагаме за създаването на тенденции в козметичната индустрия. Всяка година разработваме около 50 нови продукта.