Понякога, за да получите най-големи резултати, трябва да започнете с малко. Ето защо НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ЗА ОЧИ REVLON COLORSTAY MICRO се състои от очна линия и молив за вежди, всичките с микро връх за лесна прецизност. Резултатът? Ултра дефинирани линии, които се запазват. Може да създадете щрихи, които изглеждат напълно естествено или невероятно смело – всичко зависи от вас. Тези лесни за използване моливи и очна линия ви осигуряват невероятно прецизни очертания, които остават през целия ден.

НОВО! Молив за вежди ColorStay Micro™ е с ултра прецизен връх, за да създадете фини, подобни на косъмчета щрихи. Освен това осигурява 16-часова визия, която не се променя и не избледнява. Формулата е обогатена с арганово масло и масло от марула, за да подхрани вашите вежди.

НОВО! Течната очна линия за лесна прецизност ColorStay Micro™Easy Precision има 0,1 mm микро връх, който е гъвкав, за да бъде лесен за използване.Формулата е водоустойчива + устойчива на размазване за дръзка дефиниция, която издържа до 24 часа. Измива се лесно – само със сапун и топла вода. За драматична визия, което е без драма. В 1 интензивен нюанс.