Балсамът за устни е с лека и нежна, но ефективна формула, която предпазва устните ви за дълго време. Съдържа комбинация от натурални восъци и масла, които успокояват и омекотяват устните. Формулата е Веган и е 100% натурална.
Butter lips помага за възстановяването и подхранването, дори и на най-сухите, увредени и чувствителни устни. Поддържа ги хидратирани и подхранени. Този must-have продукт ще направи устните ви меки и прекрасно подхранени.

Балсама Butter lips съдържа:

САША ИНЧИ олио – студено пресовано масло от Саша Инчи (Фъстък Саша/Планински фъстък/Фъстък Инка).
Маслото е обогатено с Омега-3 и Омега-6, които са естествени съставки, намиращи се в кожните клетки. То е добър помощник в грижата за напукани устни.

МАСЛО МУРУ МУРУ  създава защитен филм, който предпазва кожата от дехидратация.

МАСЛО от КАРИТЕ супер подхранващо, с естествено съдържание на витамини Е, А и Д.

МАСЛО от ЖОЖОБА силно хидратира и подхранва. Маслото съдържа линолова киселина, която има естествено възстановяващо действие на кожата.

КАКАОВО МАСЛО богато на полифеноли, които имат силно подхранващи и хидратиращи свойства. То ще осигури на устните ви грижа и съблазнителен вид!

Наред с подхранващите си свойства, този балсам ще направи устните ви привлекателни и нежни. Последният слой на Butter lips е леко блестящ, което ще направи устни да изглеждат по-свежи и здрави.

Само с няколко нанасяния ще придадете желания нюанс на устните и ще допълните всяка грим визия, която би издържала от сутринта до вечерта. Балсамът придава естествен вид в комбинация с всеки нюанс на молива за устни, като по този начин следва най-голямата тенденция в грим средите в момента. Подходящ е и като финиш слой върху червилото, защото допълнително ще подхрани устните и ще ги направи визуално по-обемни.

Бъди смел и креативен, използвай балсам и като лек блясък на скулите!

Butter lips подхранващ балсам се предлага в три нюанса:

Розово/цвят сьомга. Нюанс, който ще направи устните да изглеждат освежени и по-здрави.

Лек червен нюанс, който е подходящ както за дневна, така и за вечерна визия.

Нюд с лек лилав оттенък. Нюанс, който ще направи устните ви съблазнителни.