Категории

Категории

Намалена цена!
HAIR 23 Балсам - против косопад 200 мл Преглед отблизо

HAIR 23 Балсам - против косопад 200 мл

301040270006

Yves Rocher

Против косопад

90% по-малко накъсвания!

Повече детайли

9,50 лв с ДДС

12,90 лв с ДДС

-26%

Внезапната загуба на коса може да бъде причинена от много фактори. Обикновено косата пада, защото защитният слой (колагеновата обвивка) става по-слаб с времето. Опитвали сте вече домашни процедури и в същото време знаете ли, че загубата на коса не е причинена от хормонални проблеми? Проверете как действа стимулиращият балсам против косопад Yves Rocher.
Балсамът е подходящ за изтощена, девитализирана коса.
Предимства:
• съдържа над 98% съставки от естествен произход, включително фруктани от агаве и екстракт от бяла лупина.
• подобрява микроциркулацията на кожата.
• предотвратява косопада и стимулира растежа на нови косми.
• възстановява структурата на косъма, благодарение на което косата става три пъти по-здрава и по-устойчива на увреждане.
• 90% по-малко накъсвания при стилизиране.
• прави косата видимо по-плътна и подхранена.
• не съдържа силикони.
Текстура: Приятна консистенция на топящ се балсам.
Начин на употреба: Балсамът се нанася върху мокра и чиста коса. След като изплакнете шампоана, изстискайте малко количество балсам в ръцете си и го разпределете по цялата дължина на косата. Изчакайте няколко минути и изплакнете обилно с хладка вода.
Укрепващият балсам против косопад с бяла лупина има лека консистенция, така че може да се нанася дори в корените. Благодарение на това ще подхраните и заздравите структурата на косъма от луковицата до самия край, без да го утежнявате. Продуктът е опакован във флакони с удобен дозатор, благодарение на който нанасянето на балсама е безпроблемно от първата до последната капка!

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение