Категории

Категории

Намалена цена!
HAIR 23 Балсам - за възстановяване 200 мл Преглед отблизо

HAIR 23 Балсам - за възстановяване 200 мл

301040270002

Yves Rocher

За суха коса

Косата е 17 пъти по устойчива и има 94% по-малко накъсвания!

Повече детайли

9,50 лв с ДДС

12,90 лв с ДДС

-26%

Над 98% от съставките на балсама Yves Rocher идват от природата. Освен това и опаковката му също е напълно биоразградима. Благодарение на това продуктът е щадящ не само косата ви, но и към околната среда!
Обогатен с органично масло от жожоба, този балсам възстановява фибрите на косата: подхранва, възстановява и укрепва, без да я утежнява. Косата е лесна за разресване, мека и блестяща.
Балсамът е подходящ за суха и увредена коса.
Предимства:
• регенерира и подхранва дори и най-увредената коса.
• косата е по-силна и с 94% по-малко накъсване.
• разплитането е по-лесно от всякога.
Текстура: Балсамът има мека формула и лека текстура.
Начин на употреба: След измиване и изплакване на шампоана, нанесете малко количество балсам върху мокра коса. Разпределете по цялата дължина на косата. Изплакнете обилно с вода. Не забравяйте, че за да запазите блясъка на косата си, е добре да я изплаквате с хладка вода, която затваря кутикулите на косъма.

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение