Категории

Категории

Намалена цена!
HAIR 23 Балсам - за боядисана коса и блясък 200 мл Преглед отблизо

HAIR 23 Балсам - за боядисана коса и блясък 200 мл

301040270001

Yves Rocher

За боядисана коса

Защитава цвета на косата и придава интензивен блясък!

Повече детайли

9,50 лв с ДДС

12,90 лв с ДДС

-26%

Честото боядисване на косата е процес, който може да изсуши и увреди кичурите ви – но само ако не се грижите правилно за нея. Yves Rocher създаде продукт, който не само подхранва косата, но и предпазва цвета й от избледняване поради външни фактори. Ако към това добавим по-лесното разресване и естествения, безопасен състав, резултатът е балсам, на който всички любители на честата смяна на цвета на косата определено трябва да обърнат внимание.
Балсамът е подходящ за боядисана или загубила блясъка си коса.
Предимства:
• изразителен, интензивен цвят на боядисана коса.
• подхранена и блестяща коса.
• лесно разресване на косата.
Текстура: характеризира с деликатен аромат и лека, топяща се балсамова текстура.
Начин на употреба: След измиване и изплакване на шампоана, нанесете малко количество балсам върху мокра коса. Разпределете по цялата дължина на косата. Изплакнете обилно с вода. Не забравяйте, че за да запазите блясъка на косата си, е добре да я изплаквате с хладка вода, която затваря кутикулите на косъма.
Подходящ е за ежедневна грижа за скалпа и косата. Използването му след всяко измиване ще ви помогне да защитите цвета на боядисаната коса и да изглежда здрава за дълго време.

Растителната козметика Yves Rocher – уникална козметика, която дарява красота и удоволствие на всяка жена. Благодарение на опита и знанията за природата, получени чрез задълбочени научни изследвания, продължаваме да изучаваме ценните свойства на растенията, за да намерим ефективни решения за красота за всеки тип кожа с минимално въздействие върху околната среда. Ефективност, толерантност, етика. Открийте неизчерпаемата енергия на растенията, въхновение за Yves Rocher.

truck

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ

return

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ВСЯКА СЕДМИЦА

help

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, АКО ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОРЪЧКАТА

Продуктът беше успешно добавен за сравнение